El Nàstic cau golejat al Reino de León

Al Reino de León, el Nàstic ha patit la golejada més gran de la temporada. Un tres a zero contundent, però enganyós. Els lleonesos han estat molt més eficaços a les àrees, allí on es guanyen els partits.

ELS LOCALS NO PERDONEN

Després d'una primera meitat disputada i amb arribades per tots dos equips, els locals han marxat als vestidors per davant al marcador. I és que la primera ocasió, molt clara, l'ha tingut Jaume Jardí. Al minut cinc, el davanter no ha pogut superar el porter rival després d'una gran deixada d'Alan Godoy. El seu xut ha acabat topant amb el travesser.

Qui no ha perdonat ha estat la Cultural. Golàs de Diego Barri, que ha marxat de mitja defensa grana fins a arribar a l'interior de l'àrea i finalitzar amb massa comoditat. El tir al primer pal, imparable per a Alberto Varo.

Els tarragonins han empatat al minut 38, però la jugada no valia per fora de joc. Jaume Jardí estava avançat.

LA CULTURAL SENTENCIA

Abans del quart d'hora de la segona meitat, Berto González ha ampliat distàncies al marcador. La jugada dels locals és bona, però de nou la línia defensiva grana ha estat molt fràgil. L'extrem no ha perdonat en l'u contra u davant VaroEl Nàstic ha tingut el 2 a 1, però ni Jardí ni Pablo Fernández han pogut superar ni el porter ni la defensa.

Per acabar de sentenciar al conjunt de Dani VidalGuillermo ha situat el tres a zero quan faltaven 20 minuts per al 90. El davanter ha rematat a porteria buida. Un cop massa dur per a un Nàstic que no ha tingut el dia.

ENCARA HI HA MARGE

Amb el tres a zero, la Cultural retalla distàncies respecte al play-off. El Nàstic encara té cinc punts de marge sobre els lleonesos quan en queden dotze per jugar-se. Resten quatre partits que seran quatre finals.