El Nàstic recupera el camí de la victòria a Ponferrada

Victòria de quatre punts la que s'ha emportat aquest diumenge el Nàstic de l'estadi del Toralín de Ponferrada.

Davant un rival directe, al que també han guanyat el goal average, els de Dani Vidal han tornat a demostrar que, ara mateix, i al contrari de moltes fases de la temporada, ara són més fiables a domicili que al Nou Estadi, acumulant dues victòries seguides fora de casa.

I tot en un partit en què els granes han patit només en els primers minuts i ja en el descompte. Així, les primeres ocasions clares han estat dels locals. Primer ha estat Yerai qui, sol dins de l'àrea, no ha definit bé davant la porteria grana i el seu xut ha marxat alt. I just després, l'incombustible Yuri no ha sabut aprofitar una errada en la sortida de la pilota del Nàstic.

A partir, d'aquí, el Nàstic s'ha anat fent amb el control del partit i de les ocasions, que a la primera part han tingut un nom propi, el de Jaume Jardí. Seves han estat les dues millors ocasions granes de la primera meitat. Amb dos xuts des de fora de l'àrea, el reusenc ha fet lluir al porter local Andrés Prieto, sobretot en la segona de les ocasions.

COP LETAL DESPRÉS DEL DESCANS

Un Nàstic a qui tornava a mancar el gol, però, dos partits i mig després, aquest ha arribat a l'inici del segon temps per a posar de cara l'encontre per als tarragonins. Centrada des de l'esquerra d'Àlex Mula i arribada al segon pal de Marc Fernández per a posar-se per davant just després de sortir de vestidors. Un gol a límit del fora de joc, en el cas que Pablo Fernández toqui la pilota, però que ha acabat pujant al marcador donant un avantatge als granes que seria definitiu.

I és que, amb tot de cara, els tarragonins no han patit per a conservar l'avantatge fins al temps de descompte.

VARO TORNA A APARÈIXER

Ha estat aquí quan ha aparegut un cop més, Alberto Varo. El de La Canonja ha tornat a ser providencial amb dues grans aturades. La primera a rematada de cap del porter rival Andrés Prieto, que havia pujat a rematar un córner ja a la desesperada. I un minut després, trient una mà salvadora a la darrera rematada del conjunt lleonès.

Així doncs, el Nàstic torna a la dinàmica positiva i fa una passa més per certificar la presència del play-off d'ascens i no perd de vista l'ascens directe que continua en mans del Deportivo, quatre punts per damunt dels granes.