El Prat fa encara més difícil la permanència de l'Ibersol CBT

L'Ibersol Club Bàsquet Tarragona no va tenir cap mena de possibilitat de guanyar a la pista del Prat, el millor equip de la recta final de la LEB Plata. Derrota per 100-84, contundent i quasi definitiva per als de Jorge Serna. I és que els tarragonins encara no han baixat matemàticament, però la salvació ara ja és més que remota.

SENSE OPCIONS JA D'INICI

Contra el filial del Joventut, va tocar anar a peu canviat des de l'inici. Els locals ja d'entrada van endossar un parcial de 28-12 en el primer quart. Una diferència ja insalvable durant la resta del partit, i més després del segon quart, amb un 22-18 que feia que el Prat sumés un 50-30 a l'hora de marxar a vestidors.

En tornar del descans, com a mínim, els tarragonins no es van deixar anar i van aconseguir llimar mínimament les diferències. Els de Serna es van endur el tercer quart per 22-27, mentre que en el darrer, molt ajustat, va acabar amb un 28-27 per al Prat. Derrota per 16 punts de diferència que posen de manifest, sobretot, la qualitat de l'atac dels llobregatencs.

BRIGHT DESTACA

L'Ibersol CBT es va sostenir, sobretot, gràcies a Bright Mensah, que va anotar 20 punts. Dobles dígits també per a quatre jugadors més; Ferran Torres en va fer 12, Tugores i Duch 11 i AJ 10. Entre els locals, els referents van ser Jordi Rodríguez i Soumbey, amb 18 punts per cap.

GUANYAR I ESPERANT LA CARAMBOLA

Ara queden dues finals si s'aconsegueix arribar amb vida en l'últim partit. Per començar, el CBT ha de guanyar les dues últimes jornades, tot un repte, perquè el Benicarló, cinquè classificat, visitarà el Serrallo aquest dissabte en jornada unificada.

L'últim partit de la lliga regular, els de blau jugaran a la pista de L'Horta Godella, la gran revelació de la segona volta de la lliga. Això no és tot, perquè en cas de guanyar els dos partits, el CBT encara dependrà d'una carambola de resultats. Necessita que l'Alginet perdi tots dos partits i que el Palmer en guanyi, com a molt, un.