El Festival Camp de Mart comptarà amb una vintena d'espectacles a l'estiu

La cultura es tornarà a apoderar aquest estiu del Camp de Mart. I és que un any més, Tarragona tornarà a acollir del 28 de juny al 3 d'agost, el ja consolidat Festival Camp de Mart. Tres concerts simfònics, una obra de teatre, quatre espectacles de circ, tres projeccions de cinema i fins a onze concerts de música configuren la programació d'enguany. Una programació on el talent femení i local és el protagonista, ja que hi ha tres companyies que són tarragonines.

En total més de vint espectacles, sis de nova creació, pensats per tots els públics i dues estrenes. Els espectacles de gran format es desenvoluparan les nits de dissabte i diumenge. Albert Pla, Rita PayésJazzWoman, la Banda Unió Musical de Tarragona i Antònia Font seran alguns dels grups i artistes que trepitjaran l'escenari del Teatre Auditori. Els divendres a la tarda tindrà lloc els espectacles de circ i a la nit el Camp de Mart es convertirà en un cinema on es projectaran pel·lícules com Barbie. Finalment, els dijous al vespre, el Refugi Sonor acollirà concerts de petit format, entre ells el de la Magalí Sare.

ESTRENA AMB ÒPERA

'La Traviata' dels Amics de la Lírica de Tarragona amb Àngel Òdena al capdavant serà l'espectacle inaugural. Aquest tindrà lloc el 28 i el 30 de juny. Amb tot, més de 16.000 butaques per tots els gustos. Les entrades s'han posat aquest dijous a la venda a les taquilles del Teatre Tarragona i a la pàgina web.