El millor tennis taula estatal podria repetir a Tarragona el 2025

Dia de finals de la Copa del Rei i de la Reina de tennis taula al Palau d'Esports de Tarragona. La d'aquest dimarts és una de les jornades més atractives a l'Anella Mediterrània, que durant una setmana i mitja és l'epicentre estatal d'aquest esport. I només ha calgut arribar a l'equador de les diverses competicions per tal que Ajuntament de Tarragona i federació espanyola ja hagin expressat públicament la voluntat de repetir l'any vinent.

Les instal·lacions estan agradant, i molt, a l'organització. Modernes i còmodes per al desplegament que requereixen campionats d'aquesta envergadura. No hi ha res tancat i ben segur que la federació tindrà altres candidatures sobre la taula; la primera opció, però, serà la de Tarragona. El consistori també vol retenir la gran festa del tennis taula espanyol.

VOLEN REPETIR

En efecte, els passos del Campionat d'Espanya absolut i les copes del Rei i la Reina de tennis taula s'assimilen molt als de la fase prèvia de la Minicopa de bàsquet, celebrada el passat desembre. Dos esdeveniments que l'Ajuntament vol consolidar a la ciutat dins un calendari esportiu estable al Palau d'Esports.

Unes instal·lacions a l'Anella Mediterrània que faran un pas endavant per tal de guanyar números per continuar rebent competicions com aquestes. I és que aquest abril s'instal·larà el nou parquet, mentre que el consistori tarragoní treballa per tenir les noves grades supletòries per arribar als 5.000 espectadors.