La cinquena groga sobrevola el mig del camp i l'atac del Nàstic

El Nàstic va rascar in extremis un empat a Sestao en una visita molt complicada tenint en compte les limitacions. En la visita al País Basc, els de Dani Vidal hi anaven sense la parella de centrals titulars: Nacho i Pablo Trigueros. Els inamovibles al centre de la defensa es van quedar a Tarragona per acumulació de targetes.

Sense ells, els grana van evitar sortir malparats de Sestao. D'aquesta manera, Nacho i Trigueros, juntament amb Óscar Sanz, que ja havia complert sanció, encaren un dels trams de temporada més exigents amb tranquil·litat.

JOAN ORIOL, BAIXA CONTRA EL TERUEL

De cara a aquest cap de setmana, el Nàstic rebrà el cuer, el Teruel, que només té una victòria, sense el capità. Joan Oriol va veure la cinquena targeta groga en l'últim partit i haurà de viure el duel d'aquest diumenge des de la grada. A la gespa, tota l'atenció se centrarà del mig del camp en amunt. I és que són tres migcampistes i dos davanters els apercebuts en aquesta jornada.

RISC CONTRA ARENTEIRO I DEPOR

Al centre del camp, Borja Martínez és el jugador predilecte per a Dani Vidal. És indiscutible i ho ha jugat pràcticament tot. Té quatre targetes i, si és amonestat, es perdrà el pròxim partit. També en tenen quatre Marc Montalvo i Ander Gorostidi, dos jugadors amb perfil de refresc, però que són igualment importants per al Nàstic, ja que existeix molta rotació al costat de Borja. Mentrestant, en atac també estan apercebuts Pablo Fernández, pitxitxi de l'equip amb cinc gols, i Jaume Jardí, que en duu quatre.

Tots cinc hauran d'anar molt amb compte amb les targetes perquè passada la visita del Teruel, es presenten dos partits d'envergadura. Si algun d'ells és amonestat contra els aragonesos, no podran jugar al camp de l'Arenteiro, un dels equips més en forma de la lliga i segon millor local, només per darrere el Nàstic.

I d'un gallec a un altre; si surten nets contra el Teruel, però veuen una groga contra l'Arenteiro, no podran rebre el Depor al Nou Estadi, un dels partits de l'any. Amb tot, Pol Domingo acumula tres targetes, i també haurà d'anar amb cautela els pròxims partits.