El futur del waterpolo se citarà de nou a Tarragona

El HaBaWaBa serà més ambiciós que mai en la seva quarta visita consecutiva a Tarragona, del 23 al 26 de març. Aquest torneig de waterpolo en categories formatives congregarà enguany una seixantena d'equips i uns 850 jugadors d'entre vuit i dotze anys. Seran 220 partits els que es jugaran, però no tots a la piscina Sílvia Fontana. Això és així perquè una de les novetats en aquesta edició serà que també es jugaran partits a la piscina annexa, que és coberta.

Així, es podran jugar fins a sis partits simultanis, fent que l'Anella Mediterrània visqui d'aquí a un mes la gran festa infantil del waterpolo. Una festa no només local: un 40% són equips catalans i els restants es divideixen en mitja dotzena més de països.

UN IMPULS A TARRAGONA?

El HaBaWaBa és la competició formativa més important de les que es fan a tot l'Estat. És una bona ocasió, doncs, per acostar-se a la Sílvia Fontana i descobrir aquest esport. I és que Tarragona no compta amb waterpolo de primer nivell; una realitat que podria canviar en un futur gràcies a l'atractiu de tornejos com aquest.

A diferència d'altres competicions estatals que s'han fet recentment a la ciutat, aquesta vegada els esportistes no dormiran a Tarragona, sinó que ho faran a Port Aventura.