El Sant Pere i Sant Pau pateix sense Elio Carrodeguas

Queda lluny ja l'última vegada que Elio Carrodeguas va liderar el Volei Sant Pere i Sant Pau sobre la pista. Va ser el 17 de desembre, en una clara victòria per tres sets a zero en la vista al Barça. El receptor era un dels grans pilars de la ratxa cooperativista en una arrencada de temporada immaculada, però tot es va torçar. Amb el canvi d'any, el dorsal 1 dels vermells es va lesionar l'espatlla i encara no ha reaparegut. Des d'aleshores, el Sant Pere i Sant Pau passa per un moment complicat.

I és que els tarragonins han jugat cinc partits en el que va de 2024. El balanç de quatre derrotes i una sola victòria contrasta molt amb el de la primera part del curs. La llum del far s'ha apagat i tot costa en un tram d'any en què hi ha hagut enfrontaments molt durs.

QUATRE DERROTES EN CINC PARTITS

volei

Per començar, les aspiracions a la Copa Príncep ja es van veure truncades abans de començar. Els tarragonins van tornar de Cantàbria amb les mans buides i dues derrotes clares. En la tornada a la lliga, la cosa no ha acabat de rutllar. Una victòria i dues derrotes, la més destacada per 3-0 contra el rival més directe d'enguany: l'Eivissa.

El Sant Pere i Sant Pau espera amb candeletes el retorn del seu receptor. En els onze partits que va poder jugar fins a la lesió, onze victòries. Vuit d'aquestes, per tres sets a zero. Un domini amb mà de ferro a la Superlliga 2 que ara es veu amenaçat del tot: l'Eivissa ja ha atrapat els vermells al capdavant de la classificació.

EL RETORN, QÜESTIÓ DE SETMANES

L'esperança del retorn, però, comença a apropar-se. Aquest mateix dimecres Elio Carrodeguas s'ha sotmès a més proves per conèixer fins quan es pot allargar la seva baixa. El receptor ja té llum verda per tocar pilota als entrenaments i la setmana que ve ja podria treballar la rematada. Si tot va bé, Elio podria tornar a jugar partits a finals de febrer o principis de març, a punt pel tram decisiu de la lliga.