Amb la mel als llavis

 

Empat amb sabor agredolç d'un Nàstic que ha estat líder durant més de 25 minuts. El conjunt de Dani Vidal ha saltat al Nou Estadi conscient que si guanyava es posava primer i s'ha notat. Davant un Osasuna Promesas rocós, els grana han dominat la primera meitat amb autoritat. La llibertat d'Andy Escudero ha permès als tarragonins generar les millors ocasions. Marc Fernández amb un remat de cap que ha sortit fregant el pal i Pablo Fernández amb un xut des de la frontal han estat els primers a avisar.

HAURIEN POGUT SENTENCIAR

El gol, però, ha tornat a arribar a pilota aturada. El mateix Andy s'ha tret un cacau espectacular al minut 41 per fer justícia. Tir imparable. Res ha pogut fer el porter visitant. Encara abans del descans, Marc Fernández ha tingut el segon. Aquest cop, la seva rosca s'ha estavellat a la fusta.

EL FILIAL D'OSASUNA ES CREIX

La tònica de l'inici de la segona meitat ha estat la mateixa i res ha fet pensar el resultat final fins al 63 de partit. Una gran centrada d'Ander Yoldi l'ha rematat Aguilar entrant des del darrere per posar l'empat a un. Amb el gol els navarresos han agafat aire i el Nàstic no ha trobat com tornar a agafar les regnes. L'Osasuna fins i tot ha tingut l'última ocasió del partit. El davanter Alan Godoy, que ha jugat més de mitja hora el dia del debut, també ha tingut el gol de la victòria en una rematada de cap. 

Falten 17 jornades i el Nàstic està a un punt del líder. L'empat posa fi a una ratxa de cinc victòries consecutives, però res canvia.