Stevovski (Volei SPiSP): "Val la pena tot el que s'està fent?"

El Volei Sant Pere i Sant Pau obre un procés intern de reflexió després d'acomiadar-se de la Superlliga sense victòries en 22 partits. El pressupost de l'equip ha fet inviable plantar cara als rivals, per això el cos tècnic es planteja si realment té sentit sortir l'any vinent a Superlliga 2 o, al contrari, s'ha de deixar d'apostar pel sènior masculí.

Les lesions no van ajudar. Sempre va faltar alguna peça indispensable que movia la resta i desnaturalitzava el joc del Volei SPiSP. Però el problema d'origen és monetari. Els cooperativistes van rebre a Superlliga la mateixa subvenció municipal que a Superlliga 2, uns 100.000 euros. 2/3 parts d'aquesta partida es destina al deute històric. Així que mai hi ha marge per fitxar i encara menys per pagar cap tipus de sou. 5 sets a favor i 66 en contra, i Vlado no té clar si val la pena seguir amb el projecte.

Sinceritat de l'entrenador-jugador que, en qualsevol cas, vol defensar que la plantilla continuï on dicta la pista, a Superlliga 2 la pròxima temporada. Més enllà de la Setmana Santa el club iniciarà la posttemporada per reduir el temps d'aturada d'uns jugadors que no competiran de nou en Lliga fins d'aquí a mig any. L'objectiu és mantenir l'actual bloc i oferir major protagonisme a alguns dels juvenils que ja treballen amb el sènior.