×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

Monòlegs i humor per visibilitzar l'epilèpsia

Posar-hi humor per capgirar la truita. Així treballen els monologuistes de la companyia Perfectamente Imperfectos, persones amb malalties cròniques que han fet esclatar de riure el públic del Teatret del Serrallo, a càrrec de l’associació 'Si jo puc, tu també. #Epilep'. Fa 5 anys que treballen per visibilitzar les persones amb epilèpsia.

L’origen de tot plegat? Al seu president, en David Sanahuja, li va diagnosticar epilèpsia i li van donar la minusvalia absoluta. Això el va motivar a impulsar aquesta iniciativa per reduir l'estigma i donar a conèixer la malaltia.

Des de la seva fundació, l’entitat ha anat creixent en nombre d’associats i les seves línies de treball ja compten amb grups d’ajuda mútua, una línia de cerca de feina ordinària per persones amb discapacitat, i l’organització de caminades i sortides culturals.

FONS PER A LA RECERCA

Epilep ja ha finançat quatre investigacions sobre l’epilèpsia i ara busquen la cinquena. Els fons també arriben, en part, amb actes com el d’aquest diumenge, que a més de recaptar fons fomenten l'humor com a teràpia col·lectiva per a tots plegats.