L'Antic Ajuntament ja funciona com a casal cultural

Les instal·lacions de l’Antic Ajuntament ja funcionen com a centre cultural. Serà un dels espais on el ballet d’Amaia Dorronsoro presentarà el seu treball “Látidos” aquest dissabte. El nou centre cultural conté espais a disposició de les entitats per exposar, però també per crear cultura.

Els integrants de la jove companyia de ballet Amaia Dorronsoro assagen l’espectacle que presentaran el proper dissabte en un dels nous espais que la ciutat ha guanyat per a la cultura al cor de la Part Alta. Les dependències de l’Antic Ajuntament serà també un dels punts on presentaran 'Latidos', un ballet inspirat per diferents racons de la Part Alta en què també s’hi troba aquest edifici, convertit des d’ara en un pol de transmissió cultural.

L’Antic Ajuntament, que ja acollia la Casa de les Lletres, s’ha adequat per oferir a les entitats culturals un espai de trobada amb sales per fer reunions, formacions, assemblees i assajos de dansa o teatre. El nou equipament destinat a la cultura ja es troba a ple rendiment.

El renovat equipament té com a objectiu final obrir la cultura a la ciutat i fomentar les sinergies entre els diversos creadors tarragonins.