×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

Una explosió al restaurant japonès Koyo deixa set ferits

 

Faltava un quart d'hora per arribar a les quatre de la tarda quan el restaurant japonès Koyo, al número 26 de la Rambla Nova de Tarragona, va patir una forta explosió. Una fuita de gas a la cuina de l'establiment va ocasionar la deflagració. El resultat: set ferits, cinc dels quals lleus i dos de menys greus. Entre ells, cinc eren treballadors del restaurant, i els dos restants vianants que, en el moment de l'explosió, passaven per davant del local. Quatre dels ferits van ser traslladats a l'hospital Joan XXIII i tres al de Santa Tecla.

Amb tot, l'explosió va quedar en tan sols un ensurt. Aquest restaurant està habitualment molt concorregut, però aquest diumenge al migdia es trobava tancat en el moment de la deflagració; les conseqüències haurien pogut ser molt pitjors si l'incident s'hagués produït en un altre moment.

Els danys sí que van ser nombrosos al restaurant, especialment pel que fa a mobiliari; no obstant això, l'edifici del número 26 de la Rambla Nova no presenta danys estructuralsVuit dotacions de Bombers, quatre dels Mossos d'Esquadra, cinc de la Guàrdia Urbana i tres ambulàncies del SEM es van traslladar fins al lloc dels fets.