Ponent i Sant Pere i Sant Pau guanyaran noves zones multiesportives

 

Nou modificatiu de crèdit a l'Ajuntament de Tarragona; en aquest cas, un paquet d'inversions per valor de gairebé 1,8 milions d'euros, la major part provinents dels romanents de diversos patronats municipals. S'ha aprovat amb els 13 vots favorables del govern i les 12 abstencions de l'oposició; ha estat un ple amb 25 consellers i no 27, a causa de les absències de Carla Aguilar i Berni Álvarez.

Els principals beneficiats del modificatiu són els esports. La partida més important anirà destinada a una zona multiespotiva al Parc Esportiu de Ponent, entre l'Albada i Parc Riuclar. S'hi destinaran 576.000 euros per a una actuació molt similar a la que s'ha de fer a Sant Salvador.

L'altra zona beneficiada serà Sant Pere i Sant Pau, que estrenarà noves pistes esportives on hi ha el pàrquing de camions, i costaran 353.000 euros. Ambdues actuacions podrien estar llestes a inicis de l'any vinentEl d'aquest dimecres ha tornat a ser un ple tens entre el govern i el principal grup de l'oposició, el PSC. Les desavinences en l'origen dels diners per a aquest modificatiu ha crispat l'ambient.

D'aquest modificatiu de crèdit també en sortirà una partida de més de mig milió d'euros per arreglar la façana de l'Ajuntament, després d'acabar les actuals operacions a la coberta. A més, es destinaran 80.000 euros al Concurs de Castells i 100.000 de subvenció anual al Nàstic.