×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Que la veterania desequilibri la final

El DNI no marca gols, però suma vivències, bones i dolentes, totes elles útils de cara a un darrer partit per l'ascens a Segona Divisió. Dels 28 anys de mitjana del Nàstic als poc més de 22 del Vila-real B, l'únic filial que va assolir el passi a la promoció de Galícia i el planter més estable d'Espanya, probablement, de l'última dècada. Ara bé, hi ha dies en què la veterania és especialment útil i pot ser un factor de gestió dels 90 o 120 minuts de joc interessant per als grana.

Mentre que el Nàstic registra cinc victòries consecutives, el Vila-real B va acabar la fase de grups amb tres partits sense guanyar, ratxa trencada gràcies al triomf per 3 a 1 davant el Logronyès a semifinals. El vestidor de Raül Agné parla literalment de "conjura" durant l'últim mes per fer possible la remuntada que l'ha situat a un sol resultat positiu de tornar al futbol professional.

Mentrestant, el club ja organitza el desplaçament en bus fins a Vigo. Es finançarà més de la meitat del cost total del viatge i l'entrada i els interessats podran anar-hi pel preu de 30 euros. La inscripció cal formalitzar-la presencialment a les oficines del Nou Estadi de Tarragona