×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

ADT Torreforta - AESE (53-63)

Segona derrota en dos partits de lligueta per la permanència a Copa Catalunya dels locals que, sense Santi Larrea i Sergi Plaza, no han pogut sumar a Riuclar. L'equip ocupa l'única plaça de descens directe a Primera Catalana. Resten quatre jornades i tan sols els dos millors dels quatre participants garantiran la seva continuïtat a la màxima divisió del bàsquet masculí català.

Tarda irregular dels de Ponent, sempre a remolc des de l'acabament del primer període tot i que amb avantatges de l'AESE sempre salvables i que no han anat més enllà dels 12 punts. 

L'ADT Torreforta gairebé no ha trepitjat la zona de tirs lliures i l'encert des de la zona exterior ha sigut molt baix (4 de 23). Pape Boucar, amb 17 punts, ha mantingut vives les esperances de triomf dels tarragonins, mentre que Selim Gueye i Abdelghani Jaade han sigut els altres dos efectius amb dobles dígits anotadors i 12 punts cadascun.

Els de Rafa Padín, que van descendir de Lliga EBA la temporada anterior, tancaran la primera volta de la ronda per la salvació a la pista d'un Sant Josep (dissabte, 19.30 hores) que signa un triomf i una derrota i que ocupa la segona plaça amb el mateix balanç que el penúltim i en zona de 'play-out' l'Almeda. 

Parcials: 16-14, 11-15, 11-18 i 15-16.

Estadística del partit:

https://www.basquetcatala.cat/estadistiques/2021/626d7923a9a1f90326df1b5d