Tarragona estrena escola de doblatge

Els actors i actrius tant amateurs com professionals de la demarcació de Tarragona compten des d'ara amb un nou espai on formar-se en matèria de doblatge. All That Jazz és una escola instal·lada a la Part Alta on s’ofereixen cursos anuals i eventuals.

El centre arriba a la ciutat després de gairebé 15 anys d’experiència a Badalona. El seu responsable, director de doblatge durant 40 anys, ha escollit Tarragona per descentralitzar el naixement de nous professionals a Catalunya.

De fet, segons David Sánchez, titular del centre, aquest és un sector que es troba en ple procés de canvis, amb el debat generat al voltant de la nova llei de l’audiovisual a Catalunya. La possible obligatorietat d’oferir un mínim de continguts en català podria traduir-se en noves oportunitats laborals per a actors i actrius del territori.

Les lliçons formatives són principalment pràctiques i amb un màxim de dos alumnes per sessió. De moment s'ofereixen cursos de 30 hores, tot i que a partir del setembre se n'oferiran d'anuals.