La permanència del TGN Bàsquet podria confirmar-se abans de jugar

L'horitzó a la taula és ben agradable per al TGN Bàsquet, però no definitiu malgrat la distància de dues victòries respecte a les immediates perseguidores, Balaguer i Safa Claror, que són també els dos últims rivals de la temporada.

Qualsevol resultat positiu de les tarragonines les jornades vinents confirmaria la permanència, però perdre-les podria provocar fins a triples empats on la pitjor classificada es veuria abocada al 'play-out' i on podria ser necessari desequilibrar a través de l'average.

Ara bé, tothom voldria ocupar l'actual paper d'un TGN Bàsquet solvent i invicte durant la primera volta, en què ha jugat més a domicili que no pas al seu pavelló. I és el Sagrat Cor qui pot dictar sentència contra el Balaguer, aquest diumenge a les 17.45 hores.

classi copa cat fem 20 abril 2022

L'anada a terres lleidatanes va acabar amb triomf tarragoní per 12 punts. El dia previ al partit, el Safa Claror rebrà la visita del Valls. Si les de l'Alt Camp, últimes sense cap triomf i encara amb opcions d'eludir el descens, guanyen, la permanència del TGN Bàsquet serà matemàtica passi el que passi.

Sense cap lesionada, si tot va bé, la temporada del TGN Bàsquet s'acabarà l'1 de maig un altre cop com a local i davant el Safa Claror.