Primera jornada d'aturada total de l'EMT

Després de les aturades parcials de la setmana passada, aquest dimarts el servei d'autobusos s'ha vist afectat durant tota la jornada, la primera d'aturada absoluta convocada pels treballadors de l'Empresa Municipal de Transports.

Una vaga que continua després que empresa i treballadors no arribessin a un acord total de les demandes expressades per aquests darrers.

En aquest sentit, aquest mateix dimarts les dues parts han tornat a reunir-se a les oficines de l'EMT després que la mediació del Departament de Treball de les darreres setmanes no hagi servit per arribar a cap acord global.

AFECTACIONS A TOTES LES FRANGES HORÀRIES

Pel que a l'afectació als trajectes programats, els serveis mínims s'han complert. Per poder adaptar-los millor a unes freqüències concretes, des de l'EMT ha traslladat l'horari dels diumenges a la gran majoria de franges horàries, el que suposa un 50% dels serveis habituals.

En canvi, entre les 9 i les 10.30 hores i de 19 a 20.30 hores el servei es redueix a un 20% de l'habitual.

Un fet que ha provocat acumulacions a unes parades que, aquesta vegada sí, informaven de la vaga programada. Tot i això, molts usuaris s'han vist afectats

DIJOUS, NOVA JORNADA DE VAGA

Unes freqüències de pas que es repetiran aquest pròxim dijous, quan hi ha convocada la segona jornada d'aturada del servei.