Berni. "Hem de valorar on som"

Berni no descarta sorpreses en la resta d'enfrontaments futurs dels rivals, però evita anar més enllà d'aquest cap de setmana en què el CBT necessita guanyar per oblidar-se de quinze dies que han complicat l'horitzó arran de les derrotes contra el Castelldefels i el Roser.

Ja va explicar l'entrenador, també el capità Dani Tugores, que cal una dosi més d'agressivitat, la que ofereixen els grans oponents de la zona capdavantera. Aquest és i serà el factor diferencial per continuar o no vius en la lluita per ascendir.

CB Salou i Castelldefels ocupen les dues places d'entrada segura al 'play-off' i els blaus ho farien com a un dels millors tercers, però amb El Olivar ben a prop per darrere.

El base Dani Tugores és dubte per l'esquinç que li va impedir jugar gairebé la totalitat del partit de la jornada anterior. Ara és el torn d'un SESE entrenat per Jordi Balaguer, extècnic del Valls, i liderat per Xavi Guirao i el vallenc Josep Solé. Fa tan sols uns dies, ja va fregar la sorpresa a CB Salou. El CBT signa un triomf menys que els salouencs i iguala amb el Castelldefels. En cas d'empat final, però, el CBT acabaria per sota.

El CBT - SESE començarà dissabte a les 19 hores. Serà el mateix horari de les dues jornades posteriors, ja que la Federació obligarà els participants amb objectius classificatoris pendents a competir a la mateixa hora.