El Volei SPiSP ja treballa pel futur

Tram final de la Superlliga 2 amb l'únic repte a curt termini d'aconseguir la tercera plaça, en possessió del San Roque. L'equip perfila la visita del Mediterrani mentre vaticina un estiu de continuïtat per a la plantilla.

És tan jove el gruix d'efectius del Volei SPISP que optar a l'ascens no ha sigut mai l'objectiu principal, ja que hi ha rivals amb major potencial econòmic i experiència competitiva.

Quart a la taula i sense opció d'acostar-se ja a les dues primeres posicions, Vlado Stevovski recorda que cada partit és útil per créixer i assolir un major bagatge de cara a la pròxima campanya. I resten tan sols tres compromisos de fase regular abans d'un estiu llarg que "començarà" a finals de març.

Mediterrani, Xàtiva i Roquetes seran els tres oponents dels tarragonins. El San Roque els precedeix a la taula amb quatre punts més, però un partit menys per jugar. Els seus dos darrers rivals seran el Sabadell i el Barça. Això significa que, si el Volei SPiSP compleix i suma nou punts, una probable desfeta canària contra els blaugrana possibilitaria que acabi com a líder dels participants que no disputaran el 'play-off'.

El Mediterrani va esgarrapar un punt al Volei SPiSP en l'anada i s'ha reforçat incorporant un central del Sayre. Sisè igualat amb el Cèvol, pugna amb els torrencs i el Xàtiva per la cinquena posició. Un Volei SPiSP - Mediterrani que es disputarà aquest dissabte a les 20 hores.