El president no exigirà res

Jacint Rodríguez es mostra sorprès pel rendiment del CBT (11-3), primer classificat de la Lliga EBA i que visita la pista de l'Horta (3-11). Paraula de president: pujar no és una obligació.

Un dels moments més dolços de la història recent del CBT, que no coneix la derrota des de l'any passat i que encapçala l'EBA després d'un estiu en què els dubtes van ser acaparadors. Els adéus de David Fernández i Ferran Torres van alterar els plans del cos tècnic, que va apostar per una plantilla jove complementada per Orion i Jota Jota Miguel.

El rendiment de valors del planter com Kristian Mendes i Usmán va equilibrar el grup, i la tornada de David i Ferran, disparar les alternatives de banqueta. I quan la infermeria va atapeir-se de lesionats i malalts de COVID, sempre va existir un pla B per sortir endavant. El president blau no s'esperava que tot funcionés tan bé.

El CBT acaba de baixar provinent de la LEB Plata, però no es marcava com a objectiu optar a l'ascens. La perspectiva ha canviat, ningú ho nega. Ara bé, afegeix Jacint Rodríguez que els jugadors poden competir amb tranquil·litat perquè no exigirà cap resultat a curt termini.

L'Horta - CBT de dissabte (18.45 hores) serà el tercer desplaçament seguit dels de Berni Álvarez, que van guanyar el partit d'anada per tan sols tres punts de diferència.

L'equip de Tarragona disposa de dues victòries de marge respecte als seus perseguidors, que han jugat un partit menys, i empataran amb el Castelldefels si els del Garraf s'imposen en els dos compromisos ajornats anteriorment