'Originals CBT', el nou projecte de bàsquet inclusiu a casa nostra

Ja fa algunes setmanes que entrenen al Pavelló de Camp Clar, però no ha estat fins a aquest dimarts que CBT i Club Esportiu Solc no han fet oficial l'acord que ha de permetre que l'esport inclusiu també arribi a l'esport de la cistella de casa nostra.

Després d'una primera experiència aquest passat estiu en format 3x3, ara el club blau i la referència de l'esport per a persones amb diversitat funcional, el Solc, uneixen esforços per a formar l'embrió d'un projecte del CBT que la pandèmia havia obligat a deixar en un calaix durant uns mesos.

Sota la denominació 'Originals CBT', des del club blau s'engega una iniciativa que esperen només sigui un primer pas de cara al futur.

Una posició compartida des d'un SOLC que veu en la col·laboració amb el CBT una possibilitat d'augmentar l'experiència esportiva que fa anys que ofereixen a les persones amb diversitat funcional.

I que millor per als nous jugadors del CBT-SOLC que tenir l'exemple i l'acompanyament en els seus primers entrenaments de jugadors dels primers equips blaus com Dani Tugores i Irene Sabater, mostra de la implicació del club en la nova iniciativa.