×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

CBT - El Olivar (69-76)

El 2021 del CBT es tanca amb dues derrotes consecutives, avui contra la revelació de la temporada, El Olivar. Els de Berni Álvarez s'han mantingut vius fins al final, però el físic maltret provoca la pèrdua del lideratge de l'EBA, que ara ostenta en solitari el botxí d'avui.

Ha tornat a ser una setmana difícil la del CBT arran dels problemes físics de jugadors importants com Orion, que finalment ha pogut jugar a mig gas, i Víctor Vinós, que segueix fora. El calendari, a més, ha fet que l'actual context físic, sumat a la derrota de la jornada anterior a Salou, vesteixi paral·lelament la visita d'un dels equips sub23 més talentosos d'Espanya, el filial del Saragossa de Lliga ACB. Un El Olivar amb totes les figures, inclosa la d'Aday Mara, interior de 16 anys habitual del Huesca de LEB Or.

Els visitants han anat sempre per davant en el marcador i més enllà dels tamptejos inicials. I les diferències mai han estat el prou clares per donar el partit per enllestit. El 35-35 ha estat un dels instants de major esperança tarragonina, tot i que els aragonesos han marxat a vestidors amb set punts d'avantatge. Un CBT que s'ha situat de nou a tan sols tres punts durant el darrer quart, però l'encert visitant ha desfet qualsevol opció de remuntada.

Orion, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador local i el visitant Lucas Langarita ha arribat als 19. Els del Serrallo sumen així la primera derrota com a locals després de signar números deficients en tirs de camp, especialment des de la zona exterior.

L'EBA del CBT tornarà el 15 de gener, també a casa i contra el Sant Cugat en l'inici de la segona volta de la fase regular.

Parcials: 17-25, 20-19, 19-17 i 13-15.