×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Ha tornat el capità

No és un fitxatge perquè porta mitja vida aquí, però la reaparició de David Fernández és la sorpresa agradable del final d'any del CBT. L'antic capità preveu sovintejar el filial amb el primer equip sempre que tant l'entrenador com ell ho creguin oportú.

La seva primera cistella i els seus primers minuts com a jugador del CBT 'A' des del descens a Lliga EBA i des que va decidir militar al filial per motius personals. Ara la feina ofereix major marge de maniobra a David Fernández, que s'exercitarà almenys un dia amb el primer equip, els dimarts.

Va pactar amb Berni Álvarez la seva reaparició competitiva de cara a inicis del 2022, però l'acumulació d'efectius a la infermeria va avançar-ho i ja el vam veure en acció contra el CB Salou.

Més d'una dècada i de 300 partits amb el grup principal del CBT amb la il·lusió intacta de seguir endavant. David Fernández té tan sols 31 anys i està disposat a complir amb el rol que creguin oportú els entrenadors, tant el d'EBA com el de Copa Catalunya.

Un cap de setmana en què el de la Selva del Camp va disputar gairebé el duel sencer amb el filial a Sabadell i 23 minuts a Salou.