×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

L'intens El Olivar posa a prova la fortalesa mental del CBT

Els de Berni Álvarez no volen topar amb una pedra similar a la del CB Salou perquè els saragossans també destaquen per la seva agressivitat, talent i potencial físic. Guanyar al Serrallo seria la cirereta a un final d'any gairebé perfecte dels tarragonins.

El CBT ha de seguir invicte a casa un cap de setmana més per poder dir que afronta el Nadal, també, com a líder o colíder de la Lliga EBA. Duel de la part alta, ja que tarragonins i aragonesos són, amb el CB Valls, els referents de la fase regular.

I atenció al filial del Saragossa, de Lliga ACB, perquè ja va ser capaç de guanyar a la pista del Salou, de fer suar el mateix Valls i de ser regular tot i la joventut d'una plantilla atapeïda de promeses. La principal d'elles es diu Aday Mara, té 16 anys i és un dels jugadors amb més projecció a Espanya. Es desconeix, però, sí baixarà a Tarragona o si competirà amb el Huesca de LEB Or.

La gestió de la derrota torna a ser l'examen que ha de superar l'inexpert vestidor blau, que va respondre bé després de caure anteriorment a Castelldefels. Al cap i a la fi, la diferència principal entre rendir o no és tenir l'opció d'entrenar en condicions els dies previs. I la infermeria ho ha complicat darrerament.

Molt pendents de l'estat físic d'un CBT que no ha pogut comptar els darrers partits amb Víctor Vinós, que continua sent dubte. Tampoc queda clar si podrà jugar Orion. El 2021 del Serrallo conclou aquest dissabte a les 19 hores.