Hard Rock divideix el vot del govern tarragoní

Si la negociació dels pressupostos manté les postures expressades aquest divendres al ple de Tarragona, el govern català tindrà difícil aprovar els comptes amb la inclusió de la partida destinada a comprar els terrenys de Hard Rock.

I és que els dos possibles aliats de l'executiu per a tirar endavant els pressupostos, la CUP i En Comú Podem han estat els únics partits que han demanat la paralització del projecte i la retirada de la partida dels comptes per al 2022.

Les anticapitalistes, que han presentat la moció al plenari reclamant aquestes dues propostes, han tornat a manifestar que el govern no hipotequi 120 milions d'euros en una operació que creuen no es durà a terme tal com està plantejada.

Des dels Comuns han tornat a remarcar que es tracta d'un model obsolet i poc sostenible.

ERC I JUNTS S'ABSTENEN

Des dels partits que comparteixen govern tant a Tarragona com a la Generalitat, Esquerra i Junts, s'han abstingut a la proposta.

Des dels republicans creuen que el projecte actual no té res a veure amb el plantejat en un inici i des de Junts per Tarragona han fet una crida a no perdre una oportunitat de fer créixer econòmicament el territori.

EL PSC DEFENSA EL PROJECTE

Qui sí que ha refermat la seva posició favorable al projecte és el PSC, que també ha demanat valorar la posició dels municipis afectats.

A més de CUP i comuns, la moció només ha tingut el vot a favor del regidor no adscrit i al govern Herman Pinedo i el vot en contra de la resta de l'oposició.