Papers intercanviats

Acabat de baixar de Segona, el Sabadell passa pel Nou Estadi sense cap victòria i amb l'entrenador qüestionat. Dos anys enrere, Xavi Bartolo va ser acomiadat just després de perdre a la Nova Creu Alta i com a màxim responsable d'un equip grana també nouvingut a la categoria. 

Va ser un 17 de novembre del 2019 quan el Nàstic va destituir Xavi Bartolo en caure a Sabadell per 2 a 0; un dels gols, obra de l'actual futbolista a Tarragona, Édgar Hernández. Aquell Nàstic acumulava només dues victòries en 12 jornades amb 11 punts de 36 possibles, a 13 de la zona de promoció per pujar a Segona, d'allà on venia l'equip acabat de baixar.

Aquella versió pretèrita del Sabadell va ascendir al futbol professional i la d'ara, també amb Antonio Hidalgo a la banqueta, pateix gairebé la mateixa situació que Bartolo: cap victòria en la meitat de partits, sis, i tan sols dos empats. Els del Vallès Occidental exemplifiquen la duresa o crueltat de la flamant Primera RFEF.

Bonilla és un dels pocs veterans de la plantilla que ha experimentat la muntanya russa futbolística i anímica del Nàstic. Opina que no hi ha cap motiu per preocupar-se davant la incapacitat de guanyar fora de casa: ja arribaran les victòries. I es mostra tranquil, confiat de cara al cap de setmana perquè al Nou Estadi cap rival ha rascat res encara.

Édgar, Jannick i Ballesteros continuen sent les absències segures per al Nàstic-Sabadell de dissabte a les 19 hores. Dos cursos enrere el partit no va celebrar-se per la cancel·lació de la temporada arran de la crisi sanitària.

Fotografia: Twitter @CESabadell