L'Es Castell dels vells coneguts de Berni

És un dels equips amb més ofici de la Lliga EBA i el primer que passarà pel Serrallo aquesta temporada. Javier Bulfoni i Jan Orfila tenen tanta experiència que ja van ser rivals de Berni abans que aquest pengés les sabatilles.

L'única vegada que l'Es Castell ha jugat a casa nostra va ser el desembre de l'any passat i a Salou, amb victòria dels de les Illes Balears per 67 a 70. Era un equip molt similar a l'actual i en què ja cridaven l'atenció dos vells rockers amb centenars de quilòmetres a categories de primer nivell, inclosa l'ACB: Javier Bulfoni i Jan Orfila.

Especialment significatiu és el cas de l'argentí Bulfoni perquè té ja 45 anys i va ser rival a pista, de la mateixa manera que Orfila, de Berni Álvarez. L'actual entrenador del CBT creu que cal incrementar el ritme del partit per incomodar l'Es Castell.

Serà el primer compromís dels blaus com a locals i després del debut perfecte a Sant Cugat en què el moviment constant de banqueta per donar entrada als més joves no va provocar que es reduís l'avantatge en el marcador, tot just el contrari. El partit d'aquest cap de setmana, però, pot ser una prova de foc de l'EBA "de debò", l'atapeïda d'oponents amb molta més veterania que part de la plantilla tarragonina.

El CBT-Es Castell es disputarà diumenge a les 12.30 hores en un horari inhabitual al Serrallo per facilitar l'arribada i tornada dels menorquins.