El camí llarg del TGN Bàsquet cap a la salvació

Any 2 del TGN Bàsquet a Copa Catalunya des que va assolir l'ascens el curs de l'esclat de la pandèmia. Serà també el primer de les de Víctor Neila en una situació de relativa normalitat. Marta Ferrús i Sofia Guelvenzu són les cares noves, mentre que Ona Fort, Núria Vilamajor i Linda Ndoli han dit adéu al Sagrat Cor.

Això significa que, ara per ara, hi ha una fitxa ocupada menys que la campanya anterior. El club busca una exterior nacional, però el mercat no ofereix massa recorregut i podria ser inevitable recórrer a l'estranger.

És l'estranya Copa Catalunya en què tan sols les dues primeres de cadascun dels dos grups garantiran la permanència. La resta començarà de zero ben entrat el mes de març. És a dir que la salvació del TGN Bàsquet, molt possiblement, es cuinarà a foc molt lent. El potencial mitjà de la divisió és molt elevat i rascar una de les posicions capdavanteres no serà fàcil. I els resultats de la fase inicial no s'arrosseguen per a la següent.

neila 7 setembre

I sobre la pista blava del TGN Bàsquet no tremolarà ningú si és necessari oferir minuts a jugadores del planter, ja que moltes d'elles ja formen part de la dinàmica principal. La confiança en un projecte que es construeix des de casa.

A Copa Catalunya també hi ha el CB Valls, que debutarà una setmana abans que les tarragonines, el 25 de setembre i a la pista del Grup Barna. El TGN Bàsquet ho farà en la jornada 2, el 3 d'octubre i contra el Ploms Salle a domicili.