Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

València Mestalla - Nàstic (2-0)

L'estiu és per millorar i, a vegades, una derrota pot ser més profitosa que una victòria sempre que serveixi per extreure conclusions útils de cara a la futura temporada. El Nàstic va perdre 2 a 0 al camp del filial del València, el Mestalla. El jove equip, que enguany militarà a la Tercera RFEF, dues categories per sota dels grana, va avançar-se mitjançant Gozálbez al minut 18.

També a la primera meitat i poc abans del descans, al minut 43, Bashiru va aprofitar una pilota morta dins l'àrea per superar Gonzi i gairebé sentenciar el partit. No va ser el dia més inspirat dels de Raül Agné, amb poca presència a l'àrea rival i nul encert.

Es trenca així la ratxa victoriosa del Nàstic iniciada al Nou Estadi i amb tres resultats positius seguits. El pròxim compromís es produirà dilluns i en la visita al camp de La Cava amb motiu de 90è aniversari del conjunt local.