×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Nàstic - Girona (2-1)

És aviat i tot pot transformar-se a partir de la jornada 1, però agrada contemplar que una proposta futbolística és o sembla ja sòlida. I, de moment, Raül Agné pot estar ben satisfet amb la capacitat del Nàstic de jugar sense complexos i amb ordre contra rivals de diversa tipologia. De l'Atlètic Llevant (Segona RFEF) al Girona (Segona Divisió).

Sis nouvinguts en l'onze de començament del també flamant tècnic grana i arrencada fins i tot més sòlida que la de l'anterior amistós al Nou Estadi. I aquest, el del Trofeu Ciutat de Tarragona, ja va ser un examen dels importants. Pablo Fernández va encadenar tres ocasions, una d'elles gairebé a boca de canó davant Juan Carlos.

I és que els locals van fer més mèrits que els visitants durant el primer tram de due. Ara bé, poc va requerir el Girona per avançar-se a la represa després de l'error de Ribelles, la recuperació de pilota i l'encert d'Stuani, tot un davanter de nivell superlatiu (47').

No va canviar pas d'aspecte el Nàstic i Pablo Fernández va igualar en el 56', de cap i enmig d'una pila de jugadors dins l'àrea gironina. El domini de la pilota aturada i la solvència a l'hora d'extreure petroli del no res serà també la diferència entre el triomf i el fracàs a l'antiga Segona B.

Ho va seguir provant l'equip amfitrió, un altre cop d'estratègia i ara a través de Joan Oriol, però va ser Pedro Martín, inspirat aquest estiu, en una altra bola perduda en les pròximitats de la línia de gol del rival, en el minut 80 i assistit per Pol Prats.

El torneig de casa es queda a casa per dotzena vegada i el següent compromís del Nàstic de Raül Agné es jugarà dimecres al camp del Mestalla (19.30 hores).