×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Benicarló - CBT (87-71)

Tercera derrota seguida del CBT, que cau a places de "playout" i que s'allunya a un triomf de la permanència directa a la LEB Plata (8-15) quan queden només tres jornades de fase regular.  Sense el lesionat Manu Vázquez, podria no jugar més aquesta temporada, amb Jaume Zanca a mig gas tota la setmana, i amb l'absència d'última hora de Dani Fernández per molèsties, els blaus han anat de més a menys i a remolc des del segon període.

Ha estat des del tercer quan el Benicarló ha ampliat les diferències fins als 10 punts i amb un joc ofensiu coral liderat per Samuel Rodríguez (17 punts), Raimon Carrasco (16), Joel Hernández (14) i Nemanja Dordevic (12).

Dejan Bjelic ha estat el màxim anotador visitant amb 16 punts i  7 rebots  mentre que Adrià Duch, de Castelló i que avui compleix 26 anys, n'ha aconseguit 13. Un CBT que ha perdut gairebé el doble de pilotes (20) que el seu rival (11) i que ha de guanyar urgentment per sortir de la zona perillosa. 

Els de Berni Álvarez rebran diumenge el Navarra, gairebé salvat, a partir de les 19 hores; serà l'inici de set dies frenètics amb la celebració dels tres últims enfrontaments del calendari i amb més de la meitat de la LEB Plata patint encara per salvar-se.  

Parcials: 18-19, 23-18, 21-18 i 25-16

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2174147