×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Cornellà - Nàstic (2-1)

Derrota i polèmica arbitral per acomiadar una primera fase del Nàstic com a campió de subgrup. L'expulsió a Rueda I la possible falta a Suárez en el 2-1, providencials a Cornellà, el tercer viatge sense puntuar aquest curs. Uns grana que han jugat amb les absències dels sancionats Marc Trilles, Alex Quintanilla, Javi Bonilla i Brugui, i que han tingut amb Guillem Jaime la principal novetat de l'onze d'inici.

El més destacat de la primera part en què el Nàstic ha anat perdent presència amb el pas dels minuts, un penal favorable als locals que Agus Medina ha enviat fora. L'acció la xiula el jutge de línia i no pas el col·legiat del partit.

Pol Domingo ha avançat els grana al minut 50 i connectant amb el cap un córner botat per Fullana. Gairebé a continuació, al 58', Jesús Rueda ha vist la segona groga deixant el seu equip en inferioritat numèrica durant la resta de la jornada, fet que ha aprofitat el Cornellà un quart d'hora després gràcies a Víctor Fernández.

Sense opció de més canvis i amb el cansament acumulat, el Nàstic ha patit a les acaballes i el rival ha capgirat el marcador mitjançant Pol Moreno (92') en una acció en què es demana falta prèvia al porter Suárez.

La següent fase començarà la setmana vinent i a casa contra el Vila-real B. La lligueta consta de sis equips, dels quals tres accediran al "playoff" definitiu per pujar a Segona Divisió. El Nàstic s'enfrontarà només als oponents de l'altre subgrup i arrenca el tram amb el segon millor coeficient, només per darrere de l'Eivissa.