El millor davant i darrere

Els números del Nàstic tant al darrere com al davant són de campió, inabastables per cap dels rivals del subgrup de la Segona. Toni Seligrat avança cap al "playoff" fidel al seu estil: solidesa i efectivitat.

El Nàstic rep un sol gol per gairebé tres dels que marcat. En 17 jornades, 29 a favor i 12 en contra, per davant del segon millor atac de la Lliga, el del Barça B, i de la segona defensa més destacada, la del Badalona. Lògic és que els grana encapçalin en solitari el subgrup català de la Segona B.

La victòria contra el Lleida Esportiu va acabar amb els lleus dubtes sorgits pels tres empats consecutius i que van coincidir amb l'absència del pitxitxi de l'equip, Brugui. Sense ell, Carbia, Pol Ballesteros, Pedro Martín i Bonilla són les altres grans opcions a l'àrea d'un Nàstic tan efectiu en atac que en defensa. Res a veure amb els números de l'any anterior quan va rebre més del doble de gols que ara. Seligrat, orgullós.

Llagostera, Espanyol B i Cornellà seran els últims rivals de la primera fase, amb tres punts d'avantatge respecte al segon de la Lliga i cinc sobre el primer rival que no es classificaria per al "playoff".