Fidels a la Mitja Marató de Tarragona

Rubén Saiz i Jordi Ortega  són dos dels vuit únics atletes que han corregut les 28 edicions de la Mitja Marató de Tarragona. Aquest cap de setmana en sumaran una més, una de ben especial perquè recaptarà fons solidaris i perquè la podran completar allà on vulguin. Fins diumenge hi ha temps per inscriure's a la Mitja o a la 10K virtual.

L'Anella Mediterània no acollirà centenars d'atletes aquesta vegada, almenys no pas aplegats, ja que la crisi sanitària impedeix el desenvolupament normal de la mitja marató i de la 10K de Tarragona. La virtualitat, que cada participant pugui escollir localitat, recorregut i dia, dissabte o diumenge, genera un atractiu afegit per als atletes i especialment per als clàssics de la prova que no se n'han perdut cap. És el cas del Rubèn Saiz i el Jordi Ortega, fidels a la distància de més de 21 quilòmetres des de principis de la dècada dels 90.

MITJA

Segurament els registres personals seran menys destacats que altres edicions perquè mancarà l'escalf i l'estímul de la proximitat amb la resta d'atletes, però la mitja marató i la 10K virtual permeten altres variables impensables qualsevol altra vegada, com disposar de companyia familiar sobre rodes.

Qui vulgui ser-hi pot inscriure's fins al mateix diumenge i a través de l'aplicació mòbil del Patronat Municipal d'Esports. Participarhi és gratuït i cada alta generarà quatre euros de beneficis per a la Fundació Niemann-Pick, una malaltia hereditària que provoca mutacions genètiques.