El Nàstic preveu pèrdues de 156.000 euros

La SAD contempla un dèficit en els comptes de l'actual exercici tot i que es classifiqui per a la fase d'ascens a Segona Divisió. L'aposta és de màxims: cal tornar al futbol professional.L'entitat diu que continuar a la categoria de bronze és inviable econòmicament i treu pit d'una gestió financera que ha permés plantar cara a la crisi sanitària. L'aposta és de màxims: cal tornar al futbol professional.

Continuar a la Segona Divisió B seria endinsar-se en un túnel sense sortida del qual el Nàstic encara pot escapar-se perquè ja va estrènyer el cinturó des del descens. El pressupost d'ingressos per a la campanya 2020-2021 no arribarà als 4,9 milions d'euros mentre que el de despeses superarà els 5 milions, fet que provoca un desequilibri negatiu de més de 150.000 euros. La proposta de comptes, aprovada per unanimitat, contempla que l'equip es classifiqui per a la fase d'ascens a Segona. 

NASSSSSS

La Junta General d'Accionistes més estranya de la història i potser també la més ràpida: 40 minuts al pavelló del Nàstic i no pas al Palau de Congressos, seu habitual per als petits accionistes, que representen un 14% de la massa total i per al Consell, que engloba el 70% del volum econòmic. Pocs dels petits propietaris grana van formalitzar els passos previs per assistir-hi presencialment i la majoria va optar per atendre des de casa telemàticament arran de la crisi sanitària. Que la pilota acompanyi últimament amb els de Toni Seligrat segons a la taula amb un partit menys fa pair millor els números.

Les ferides de tresoreria per la pandèmia són importants però la bona salut de la SAD va fer viable respondre amb garanties. Això diu el director general Lluís Fàbregas, concretant que en quatre mesos les despeses s'han rebaixat en 700.000 euros respecte a l'any passat per eixugar una disminució d'ingressos pràcticament idèntica.

El pressupost de l'exercici anterior va enllestir-se amb prop de 20.000 euros d'ingressos. El president Andreu, mentrestant va reclamar un any més la urgència històrica de construcció d'una ciutat esportiva a Camp Clar per al Nàstic, que actualment compta amb 6.223 socis.