×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

Kevin Coronel, entre cotons per al debut del CBT a la LEB Plata

Aquest dissabte comença la fase regular de la Plata i els problemes a la infermeria limiten el potencial del CBT, que viatjarà a Villarrobledo amb l'interrogant de l'aler pivot de Cap Verd.

El CBT buscarà la sorpresa a terres manxegues per obrir-se camí a la Plata amb bon peu i oblidar l'infortuni de la pretemporada. Ferran Torres tot just ha començat a entrenar ara i haurà de fer mans i mànigues per tapar les mancances existents per la lesió de Kevin Coronel, seriós dubte i que ahir no va entrenar. La possible baixa de l'aler pivot se sumaria a la d'un altre efectiu interior, David Ndiaye, que encara no s'ha incorporat als del Serrallo per problemes burocràtics. A banda, el base David Fernández tampoc podrà jugar per lesió. Els entrebancs redueixen les opcions de victòria en la tornada a la categoria tres anys després.

Serà la tercera campanya seguida del Villarrobledo a la LEB Plata, l'última d'elles a la zona perillosa fins a la cancel·lació competitiva per la pandèmia. Un rival amb potencial físic.

El grup est de la Plata compta amb 14 equips. Els dos últims descendeixen a l'EBA mentre que el tercer i el quart per sota disputen un 'playout'. Els vuit millors accediran a la fase d'ascens. El Villarrobledo-CBT començarà aquest dissabte a les 19.30 hores.