Pressupost i confiança per aspirar a tot

La SAD del Nàstic va aprovar la partida de 6 milions per aquest exercici i un superàvit anterior de 600.000 euros. Va ser una Junta General en què, per primer cop, també va participar la direcció esportiva. Els comptes es redueixen ostensiblement respecte a la campanya anterior.

La sorpresa de la jornada, la compareixença de Sergi Parés davant el 85% de la massa accionarial del Nàstic. A vuit punts del 'playoff' i amb la incertesa del que passi diumenge a casa, els consellers van escoltar la contundència de Parés: el Nàstic compta amb una de les quatre millors plantilles, el projecte anirà a més i Bartolo és el comandant ideal de tot plegat.

Amb 612.000 euros de superàvit del curs anterior, inferior al previst durant la junta general del 2018, el pressupost per a la Segona B és de 6.045.000 euros, gràcies, principalment, a l'ajuda de la Lliga pel descens, que ascendeix a 1,7 milions. Passem dels 14 de Segona als 6 actuals, menys de la meitat.

Els comptes van aprovar-se per unanimitat i els precs i preguntes van centrar-se en les decisions tècniques de Bartolo, l'horari de partit a casa i el tabac a la grada: una bassa d'oli per a Josep Maria Andreu, que espera desencallar aviat la futura ciutat esportiva de Camp Clar, pas previ per recuperar la secció femenina i petició expressa d'alguns dels presents. Per cert que el Nàstic compta amb 5.521 socis, entre ells Antoni Casellas, Mateu Sanahuja i Josep Maria Garreta, homenatjats després de mig segle de grana.