Sis actuacions conformen la nova temporada de concerts al Teatre Tarragona

L'Orquestra Camera Musicae combinarà clàssics amb propostes més contemporànies com músiques de pel·lícula. Tot plegat, amb la participació d'artistes mundials de renom.

La setena temporada estable de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae al Teatre Tarragona presenta un programa ambiciós de sis concerts en què l’orquestra dirigida per Tomàs Grau compartirà protagonisme amb artistes de primer nivell nacional i també internacional, com els pianistes Paul Lewis i Alexei Volodin, el violoncel·lista Gautier Capuçon o el tenor Mark Padmore.

També els directors Takács-Nagy i Vladimir Kulenovic dirigiran l’orquestra tarragonina en un parell de concerts d’un programa variat que va des de músiques de pel·lícula, bandes sonores de John Williams a La Pastoral de Bethoven, passant per Txaikosvki entre altres.

La intensitat de Gautier Capuçon será l’encarregada d’obrir el cicle de concerts el 24 de novembre amb les variacions rococó de Txaikovski i els Planetes de Holst.

El 22 de desembre serà el torn de les bandes sonores de John Williams sota la direcció de Kulenovic, mentre el 26 de gener es podrà escoltar la Pastoral de Bethoveen. Xostakovitx, Eduard Toldrà, BRhams o Bethoveen seran protagonistes dels concerts del 16 de febrer, 24 d’abril i 23 de maig, aquest últim amb el pianista Paul Lewis.