Viti i Thomas Amand, en acció a la Copa Catalunya

El darrer cop que va guanyar aquesta competició va ser l'any 2017. Demà dimecres el Nàstic disputarà al camp del Prat els quarts de final de la Copa Catalunya, una oportunitat perfecta per als menys habituals i, especialment, per als jugadors del planter.

L'última experiència tarragonina a la competició va ser a Vilafranca, el mes de novembre passat, i amb derrota als penals contra el conjunt dirigit per Ivan Moreno. En qualsevol cas i, passi el que passi contra els del Baix Llobregat, rival també a la Lliga, res canviarà respecte a la delicada situació del Nàstic a la classificació de la Segona B. Badalona, Llagostera i l'Hospitalet van quedar exempts de la ronda i esperen ja a les semifinals.

La normativa de la Federació Catalana impedeix, per cert, alinear més de tres jugadors del filial, és a dir que l'onze de demà al Prat es compondrà, principalment, de jugadors del primer equip. Entre ells hi haurà Thomas Amand, que ja té els papers en regla i que debutarà oficialment amb el Nàstic.