Pompeu Fabra i Falset assumiran el trànsit de Carles Buïgas

L'avinguda de Pompeu Fabra i el carrer de Falset seran les vies que assumiran el trànsit rodat que fins ara circula per l'avinguda de Carles Buigas de Salou. Serà a inicis de novembre, quan han de començar les obres per allargar la pacificació d'aquesta cèntrica avinguda de la capital de la Costa Daurada. Tot i així, el pròxim 16 d'octubre ja començaran els treballs previs, encara que això no afectarà el pas dels vehicles pel tram de Carles Buigas encara sense remodelar.

D'aquí a aproximadament un mes, doncs, entrarà la maquinària per donar continuïtat al tram de vianants ja existent a l'avinguda Carles Buigas. Fins ara, les persones són les protagonistes entre els carrers Andorra i Murillo.

A PUNT A INICIS DE 2025

Les previsions diuen que un cop entrem al 2025, ja es podrà caminar des de Murillo fins a Pompeu Fabra; o el que és el mateix, al llarg de 415 metres. El tram fins a Torremolinos també es remodelarà, però en aquest indret sí que es podrà circular en vehicle. Tot plegat respon a una transformació urbana amb el vianant com a protagonista.

Les obres duraran entre un any i un any i mig i tindran un cost de més de 4 milions i mig d'euros, tres dels quals provenen dels fons europeus Next Generation.