L'Institut Marta Mata actualitza la biblioteca per estimular la lectura

L'Institut Marta Mata de Salou ja comptava amb una biblioteca des de feia temps, però des d'aquest curs l'equipament és completament diferent. Emmarcat dins el programa europeu Proa Plus, el centre va renovar per complet l'equipament. De pupitres i cadires pròpies d'un institut, la nova biblioteca té ara aspecte d'un espai convencional, més que no pas escolar.

Tot plegat ha fet que la sala, que compta amb uns 1.600 exemplars de llibres, estigui plena cada dia. I és que s'ha convertit en un lloc ideal per tal que aquests adolescents salouencs descobreixin el món de la lectura. Al Marta Mata, volen que la llengua sigui la base de l'aprenentatge.

SALA POLIVALENT

La sala és polivalent, ja que a banda de les prestatgeries amb llibres, també compta amb espai de treball grupal i ordinadors. Tampoc falten les butaques còmodes, pensades per a gaudir de la lectura. Tot plegat contribueix a fer-ho atractiu. Més enllà de les estones d'esbarjo i els clubs de lectura, la nova biblioteca de l'Institut Marta Mata de Salou també acull tallers o exposicions.