El Parc de Nadal de Salou podria superar els 20.000 visitants

Llargues cues al Pavelló Salou Centre per saltar als llits elàstics que aquests dies s'han instal·lat a la pista de l'equipament esportiu. És una de les propostes que formen part del Parc de Nadal de la Capital de la Costa Daurada. Hi ha una trentena d'activitats diferents. Un clàssic que mai falla és la tirolina, que creua pels aires la pista poliesportiva. També hi ha novetats que sembla que, de moment, agraden, com l'inflable interactiu.

Un equip de nou monitors, coordinats per dos directors de lleure supervisen l'espai, que també es nodreix de la col·laboració d'una vintena de voluntaris que hi treballen desinteressadament.

ENTRADA SOLIDÀRIA

Els dies 3 i 4 de gener, el patge reial acudirà al Parc de Nadal per recollir les cartes que els veïns més joves de Salou hagin escrit a Ses Majestats. De fet, el dia 3 serà una jornada molt especial perquè no s'haurà de pagar entrada. Per accedir al parc, només caldrà portar dos quilos de menjar que es donaran, posteriorment, a dues entitats benèfiques del municipi.

Aquesta instal·lació estarà oberta fins a la nit de Reis i, fins aleshores, esperen que per aquí hi passin uns 20.000 veïns, el qual seria la millor xifra de participació en la història del parc.

L’accés al Parc durant una jornada té un preu de cinc euros, tot i que els membres del club local Xic'S gaudeixen de descomptes.