El CB Salou repeteix a LEB Plata el debut d'EBA

Si el CB Salou enllesteix el capítol 1 a LEB Plata del mateix mode que ho va fer a Lliga EBA, no existirà patiment per la salvació malgrat ocupar una de les places de perill i d'arrossegar sis derrotes en vuit jornades.

Més enllà de les correctes prestacions en la majoria de partits, la història recent juga a favor de la plantilla salouenca perquè es calca l'arrencada de la campanya 2018-2019, la primera de l'entitat al bàsquet estatal. Aquella EBA va situar-la ben avall amb un balanç de 2-6 i que va acabar convertint-se en un 13-13 amb permanència plàcida. No hi ha motius de pes per encendre cap mena d'alarma actualment.

El de diumenge va ser el duel de la tornada competitiva al Milà i després de set enfrontaments fora de casa. Aquest aspecte, competir més com a local que com a visitant, ha de ser diferencial d'ara endavant. També ho és la continuïtat de la metodologia de treball a les ordres de Jesús Muñiz, el mateix tècnic amb qui es va pujar de Copa a EBA i d'EBA a Plata.

Tercer per sota i en plaça de "play-out", el Club Bàsquet Salou rep diumenge la visita del Cornellà (3-5) a les 18.15 hores i en un derbi català que narrarem en directe a TAC12.