A Salou fins al Nadal

El Milà repartirà sis punts entre aquest cap de setmana i el del 18 de desembre, amb descans pel mig, per saber com acaba la Tercera Divisió aquest 2022. Quedarà encara més de la meitat de la competició per disputar-se, però serà un bon moment per mirar enrere i analitzar quines són les opcions reals del Salou Futbol Sala d'assolir un ascens tan sols efectiu per al campió del grup.

Ara per ara, el premi seria per a Les Corts, que suma dos punts més que els salouencs i que només va perdre aquí, a la capital de la Costa Daurada. Des d'aleshores, tres victòries consecutives.

L'únic altre representant que suporta el ritme dels dos millors és el Lleida, amb un punt menys que el Salou. I això diu ben poc del torneig, ja que seria bo per a tothom que la igualtat fos major. A tall d'exemple, els de Manel Hidalgo acumulen 49 gols en nou jornades i tan sols 14 en contra.

El pròxim oponent del Salou FS serà un Santpedor que tanca la classificació amb zero punts, però que la temporada anterior va convertir-se en el primer visitant capaç d'emportar-se el triomf del Milà. Tenir poc a guanyar i molt a perdre és una arma de doble fil amb la qual haurà de batallar el conjunt local.

Sense els lesionats Dani i Emilio, el Salou FS - Santpedor es jugarà diumenge a les 12.30 hores. Un dia abans, Les Corts afronta un difícil desplaçament al pavelló del Linyola, el sisè.