Salou i el govern espanyol estrenyen llaços

Primera visita de Maria Eugènia Gay a Salou com a delegada del govern espanyol a Catalunya. La trobada amb l'executiu municipal ha servit per aprofundir en els diferents projectes que l'Estat té entre mans a la capital de la Costa Daurada.

Un dels que més atenció ha rebut ha estat la finalització del Camí de RondaGay ha reafirmat el compromís del govern amb aquest projecte i amb altres com l'Eix Cívic per afavorir la transformació del municipi en àmbits com la sostenibilitat o la digitalització.

Delegada govern salou setembre 2022

Des del consistori se subratlla que l'entrada dels socialistes a la Moncloa va suposar un avenç important respecte als anys del PP pel que fa a les inversions al municipi.

Tot i això, es recorda que faran falta molts més fons estatals i europeus per tirar endavant grans projectes com l'Eix Cívic i la construcció de pàrquings enfocats a millorar la mobilitat durant els mesos de més saturació turística.

Pel que fa al Camí de Ronda, es preveu que els dos punts que queden per enllaçar estiguin acabats entre aquest final d'any i el primer semestre de l'any que ve.