Paralitzen el projecte de nous edificis a l'Eix Cívic de Salou

Des del govern municipal s'ha demanat als serveis tècnics que replantegin l'àmbit de les edificacions del projecte d'Eix Cívic i per això es paralitza el seu tràmit. La decisió arriba després de les reunions mantingudes pel consistori amb l'Associació de Veïns de Barenys, des d'on s'han presentat diverses al·legacions al projecte. Aquests s'oposen a la construcció d'una vintena d'edificis, just davant dels blocs ja existents.

En resposta a aquesta demanda veïnal, en les darreres setmanes ja s'han dut a terme diverses reunions per tal d'estudiar totes les propostes que fan arribar els diversos representants i propietaris dels edificis afectats. Tot amb l'objectiu d'estudiar possibles solucions que ofereixin un nou replantejament i configuració de l'àmbit en qüestió i poder presentar una proposta amb el màxim consens possible.

LA URBANITZACIÓ SEGUEIX ENDAVANT

Tot i això, l'àmbit corresponent a la urbanització i ordenació de tot l'espai públic de l'Eix Cívic segueix la seva tramitació, per tal d'avançar en la implantació d'una nova avinguda i una nova mobilitat sostenible amb integració del tren tramvia i carril bici.