No es refia del filial del Girona

A la capital de la Costa Daurada tot és una mica menys difícil perquè si la grada s'omple, tal com sembla que succeirà, el Club Bàsquet Salou disposarà d'un plus respecte al seu rival. Però, més enllà d'això, la diferència entre locals i visitants és gairebé inexistent si ens fixem en la taula de la fase regular de l'EBA.

Mentre que el CB Salou va patir cinc derrotes, els gironins en van signar sis. I els dos van acabar la lligueta com a segons de subgrup. És a partit únic i qui guanyi accedirà a la fase per pujar a LEB Plata. I això seria històric per als de Jesús Muñiz, ja que l'any anterior van debutar amb derrota en la ronda actual.

Afegeix l'entrenador que la plantilla arriba pletòrica psicològicament perquè fa mesos que afronta cada cap de setmana com si fos pràcticament l'últim. I no és pas una exageració davant l'espectacular i necessària ratxa que va garantir el passi del Salou a la final de la categoria.

El CB Salou - Girona B el narrarem en directe des de poc més enllà de les 18 hores de diumenge amb la narració de Carles Cortés i Sergi Amat, i els comentaris tècnics del jugador del CBT, Víctor Vinós.