La volta perfecta del CB Salou

El líder fa història completant mitja Lliga EBA sense perdre. Des que va caure contra el Martinenc i va guanyar davant el mateix rival han transcorregut quatre mesos i 11 jornades. Encara queden quatre, però, i caldrà guanyar-ho tot o gairebé tot per disputar el 'play-off'.

20 de novembre i temps de descans a la pista del SESE on el CB Salou malviu a remolc, a quatre punts, i pateix per eludir la cinquena derrota en vuit jornades. El vestidor fa pinya d'urgència per impregnar-se d'una premissa molt concreta: d'ell depèn tot.

El CB Salou acaba vencent de 19 i des d'aleshores no ha deixat de sumar per situar-se com a líder de l'EBA amb una targeta de presentació de 14-4, igualat amb el CBT i amb un triomf més que El Olivar i Castelldefels.

classi eba 9 març 2022

Des del 14 de novembre ningú el doblega i 8 de les 11 victòries seguides han sigut per més de 10 punts en la ratxa més espectacular de l'etapa salouenca a l'EBA. Però queden quatre jornades i l'acumulat al sarró és tan lloable com encara insuficient. Queda pendent un Castelldefels - El Olivar, un CBT - CB Salou i un El Olivar - CBT. I el tercer podria quedar-se fora del 'play-off'

L'equip preveu recuperar els tres jugadors que van ser baixa contra el Martinenc, Gerard Santiago, Xavi Costa i Larry Ewulu, de cara al duel de diumenge (18.15 hores) i a casa contra el SESE (7-11).